.

.

Flashforge Desktop 3d Printer Dio Pribor Prilagoditi Majka Odbor za Tvorca niz

Flashforge Desktop 3d Printer Dio Pribor Prilagoditi Majka Odbor za Tvorca niz

KM 202.50
Iz robe
Dostupno.


Flashforge desktop 3d printer majka odbor za tvorca niz
Flashforge Tvorca Pro 3 D Printer za Entuzijasta i Tvorca
Hvala na otvorenom izvor tehnologija , original Tvorca je dokazano da ljudima bude precizan i visokog kvaliteta, 3 D printer. S brojnim nadogradnje na osnovu ovo je dokazano i veoma popularna originalni model, Tvorca Pro 3d printer preuzima preciznost i kvalitet, na novi nivo, i to je prikazano je sa više mogućnosti. To je najbolje odgovara za entuzijasta i odluka. I sada 2016 Tvorca Pro 3d štampač je više stila i uslužno u dizajnu i 3d printer vlakno dobrih kvaliteta.
Stvoritelj Pro 3d printer Metak Poena Čvrsto metal okvir je znatno više stabilan od Stvoritelja je original drvo okvir. Warp-otporan 6.3 mm aluminijuma izgraditi platformu i dalje savršeno nivo ispod stres zbog visoke temperature. Novi visoku temperaturu otporne metal platforma podržava zameni plastičnu podržava Novi teskom (10mm) duž osi z vodič rod osigurava mirno i precizne kretnje.
Nova osoba za imitaciju pokriti obuhvata komore da nema veze i zaštititi ABS 3d otiske.
Novi svetlo obasjava 3d štampanje područje.
Novi integrisane LCD ekran i dugme odbor funkcije greška-besplatno. SD mjesto je premjestio za zgodnije pristup 3d printer vlakno trajna i bezopasan
Dostava Politiku Slobodna Isporuka da Sjedinjenih Država & Kanadi. Dostava je koštalo da Non-Sjevernoj Americi je NAS$110.00. Međunarodni express dostava u 3-5 poslu dana.
Politika vracanje možete se vratiti Flashforge 3 D štampače iz BILO kojeg RAZLOGA, u roku od 30 dana od datum isporuke ili 15 dana od dana da završiš svoj red kao po Aliexpress pravilo. Ti ćeš dobiti POVRAT novca ako tvoj povratak je rezultat kvalitet manama. I r eturn isporuka je BESPLATNO. Za ne-neispravni vrati, original isporuka naknade neće biti zahvalan za tebe. I također Flash Forge optužbe za snabdevanje naknada jednak 10% od originalnog otkupna cijena 3 D printer se vratio
Stvoritelj Pro 3d Printer Karakteristike
Poboljšana stabilnost izgradnju. Poboljšana Preciznost.
Stvoritelj Pro karakteristike metalni okvir umjesto drvene jedan od prvobitnih Kreator. To je poboljšanje za 3d štampanje proces dodavanjem da je potrebno mnogo ukočenost smanjiti vibracije. Metal podršku i 10mm duž osi Z vodič šipke raditi zajedno da poveća preciznost vertikalno pokret.
Usijane 6.3 mm usijane aluminijuma izgraditi tanjir. Visokog kvaliteta, 3d otiske.
Stvoritelj Pro izgraditi tanjir je napravljena od istih razredu aluminijuma korišten u astronomske industrije, sa 6.3 mm debljine. Ovo visokom nivou aluminijuma uvijek mogu ostati stan, čak i nakon što je nastavio izloženost visoku temperaturu. I da, to može biti usijane dostaviti željeni temperatura za materijala. Onda je pouzdan i visokog kvaliteta, 3d otiske pojaviti.
Svestran komore. Poboljšanje za ABS i IGRATI i još 3d printer nit.

O proizvodu

:
Flashforge
Boja Otisak Brzinom:
20/s~100mm/s.
:
Flashforge-Tvorca Pro
3D Printer Extruder Računati:
Dva
3D Printer Izgraditi Volume:
230L*145W*150L mm(9.05 *5.7 *5.9)
3d otisak Sloj Rezoluciju:
100~500 mikrona (0.0039~0.019 u)
Pozicioniranje Preciznost:
XY
3D štampanje materijal:
Duga 1,75 mm PLA /ABS 3d printer Nit
Softver:
FlashPrint /ReplicatorG /Simplify3D /Cura
:
WIindows (7+); Mac OS X (10.7+) ; Linux
Povezivanje:
Wi-Fi, USB dine Kejbl, USB Stick, SD Kartice
Jezik:
Engleski, Njemačke, Francuski, Japanski, Ruski
AC Doprinos:
115-230 V, Primi 50-60 Hz, 150 W

Kupci takođe biraju