.

.

1200*23*7.4/6.8*15mm Dijamant Segmenata za Rezanje Granita

1200*23*7.4/6.8*15mm Dijamant Segmenata za Rezanje Granita

KM 264.00
Iz robe
Dostupno.

Dijamant Segmenata za Rezanje Granita
NJEGOVE kod : 82079010000
1) Segmenata veličine : 23*7.4/6.8*15mm;
2) Segment tip : sendvič (non-sendvič tip može prilagoditi na koštati);
3) Važećim prazan sečivo : 1200mm;
3) Segmenata po 1200mm oštrica : 80 komade;
4) Funkcije : to je uglavnom se prijavila za rezanje granita, dok ako želiš dijamant segmenata za rezanje peščara, krečnjaka, mermer ili druge kamen materijala, bolje ti je da obavestim prodavac unaprijed, pa da možemo prilagoditi dio formule da prilagoditi pogodan dijamant segmenata.
5) Rezanje životni vijek je o 150sqm granita, i to može biti prilagođen;
Za ne-sendvič od segmenata, na životni vijek bi biti još dugo.
6) elemenata naše segmenata su : Kobalt, željeza, novčić, bakar, tin i dijamant.
7) instalaciju uputstva : kad završiš varenje od segmenata, bolje bi ti bilo da koristi horizontalno vladar (poravnanju instrument) provjeriti da li su segmenata su u ravni sa jezgro (prazan sečivo); ako se ti segmenti nisu bili u vojsci u tačnu poziciju (Ne usklađeni) jezgra, onda će dovesti više rezanje otpora, i to bi usporiti rezanje brzinu i zahtijevati više ampere.
Napomena : ako (kupci) ima neke specijalne uslove o veličini / rezanje brzinu / rezanje životni vijek, kontaktirajte nas (prodavac) prije isplatu. Osim toga, od svakog korisnik ima drugačiji kamen biti rez, i oni takodje imaju različite potrebe za rezanje brzinu i rezanje životni vijek, nismo sigurni da je takav dijamant segmenata mogu biti potpuno važećim da svaki mušterija. Stoga, to je bolje da uzmem uzorak suđenje 1~4 puta i 1~2 seta po vremena, i mi bi prilagoditi segmenata formulu prema jedno suđenje povratne informacije.
Specijalna Poruka : Prema Aliexpress politika, kupac će nositi uvoz dužnost i porez. I, ja f kupaca iz Brazila, molim te pružiti tvoj PDV-a / Poreza broj (CNPJ ili CPF); Ako kupaca iz ruske Federacije, molim vas dajte vaše puno ime; Ako kupaca iz nemacke ili drugih zemalja EU, bolje ti je dati EORI broj, u protivnom, naredio proizvoda nije mogao biti dostavljena za tebe. Nadalje, da izbjegnemo carinu napad proizvode zbog male proglasio vrijednost, mi bi voleo da objavi pravu vrijednost naredio proizvoda tokom isporuka
Uslovi
POŠILJKA
Kada si mjesto u redu, molim te, izaberi prikladno isporuka metode i platiti za naredbu uključujući troškove dostave. Ćemo centrala je naredio proizvoda u 1~2 nedelje, kada tvoja isplata je prošao kroz Aliexpress sistemu revizije; ako si neke specijalne uslove / pitanja na naredio proizvoda, molimo vas da kontaktirate prodavac prije isplatu.
Ne možemo jamčiti za dostavu vremena na sve međunarodna pošiljka zbog razlike u carine efikasnosti u pojedinačnim zemlje. Nadalje, molim vas da obratite pažnju na kupce bit će odgovorna za svu dodatne carine, brokerske naknade, carina i porez u kupci' zemlji.

O proizvodu

is_customized:
Yes
DIY Zalihe:
Električni
:
DYDS01
Prijavu:
:
Važećim Oštrica Promjeru:
1200mm
Kvantitet po 1200mm oštrica:
80pcs po postavio

Kupci takođe biraju