.

.

Tangda izoliran zelene ferit jezgro vaše 16*9*7 mm magnetno prsten zavojnice inductance smetnje anti-smetnje filter

Tangda izoliran zelene ferit jezgro vaše 16*9*7 mm magnetno prsten zavojnice inductance smetnje anti-smetnje filter

KM 22.20
Iz robe
Dostupno.

Pažnju, molim vas : ovakve magnetno prsten nije magnet, to je nonmagnetic. željezna ne može biti adsorption.
Proizvod Ime : Ferit vaše
Vani promjeru (OD) : 16mm An unutrašnje promjeru (ID) : 9mm High (D) : 7mm
Znaš
Jedan : opišite prema stranica veličine da kupim, prema veličini magnet prodaje, jedinica mm (milimetara), magnetno pozitivno i negativno odstupanja, ne kupi zamišljao!
Dva : Slike su 100% u-nekako pucnjave, zbog vanjskih svjetlo i kameru kadar faktor, fizički i slika su možda drugačije, ili izgled boje kao proizvod grupe izgleda malo drugačije, je normalan fenomen ne utječe na koristiti, slika je samo za svaki slučaj , molim te pobijediti u vrstu.
Tri : Prsten je krhak, provjeri kad li kurir površinu magnetno netaknut i onda znak, ako imate nekih pitanja, kontaktirajte nas.
Četiri : Iskrenost je prodavac tradicionalne razumijevanje vrijednost kupca. Svaki problem se može pregovarati sa svaki problem se može rešiti. Je kupio proizvoda imati nikakvih problema, prvi put u kontakt nas, mi ćemo vam pomoći riješiti prvi put.
Također poznat magnetno ferit nišanu, je obično se koristi u anti-ometanje elektronsko kolo komponente, visoke frekvencije buka je dobar prepreka, generale upotrebu ferit materijala (Tu-Zn) Je napravio.
Prsten na različitim frekvencije imaju različite dakle taj karakteristike, obično u niske frekvencije dakle taj je jako mali, kada signal frekvenciju povećava dakle taj magnetno nastup dramatično.
Svi znamo da je više frekvenciju, verovatnije da zrači iz (kupiti visoke kvalitete kompjuter šasija je da se smanji elektromagnetni curenja), i general signal linije su nema štit, onda ovi signal linije postao vrlo dobar antenu da primi sve vrste nereda okolinu od visoko-frekventnom signale, i ti signali su jedan pored drugog na signal prijenos, čak promijeniti originalni korisno signal prijenos. Pa u prsten akcije, tako da je normalno korisno signal tako dobar, ali vrlo dobro suzbijanje visoke frekvencije smetnje signale, i nisku cijenu.
Tako da svi u prati signal liniju,USBCable, čak i high-end tastaturu, miš tačke gledišta tip od plastike grumen-jedan prsten nije iznenadjujuce.
Prsten pretvori izabrati
Cijeli paket za kablovsku kroz ferit vaše predstavlja zajednički mode se ugušiti, ako je potrebno, mogu biti i u ringu na vrhu kabel oko nekoliko skretanja. Više izgleda, donji frekvenciju smetnje suzbijanje, to je bolje, više frekvenciju buku dok slab prepreka. U pravi projekat, prema karakteristike smetnje trenutni frekvenciju magnetno prsten prilagoditi broj izgleda. Obično kad širom-bend smetnje signale, možeš li postaviti oboje na kablovskoj prsten, svaki magnetno okružuju drugačije skretanja, tako da se možeš istovremeno potisnuti smetnje visoke frekvencije i niske frekvencije smetnje. Mehanizam od akcije, sa tačke gledišta zajednički mode ugušiti zavojnicu, to je veća dakle taj, više očigledno efekat od miješanja suzbijanje.

O proizvodu

:
Inductors
is_customized:
Yes

Kupci takođe biraju