.

.

Energija-efikasne električni led brijač /komercijalne koristi led crusher/stainess čelika led crusher

Energija-efikasne električni led brijač /komercijalne koristi led crusher/stainess čelika led crusher

KM 832.49
Iz robe
Dostupno.


Komercijalne obrijao sladoled mašina mogućnosti : 1.Moć 180 W 2.Kvantitet 8kg/min 3.Tip Električni, potpuno automatski 4.Površinu ABS plastične 5.Napon 220 V 6. Veličine 48*39.4*68.5 cm
7.Kontejner Volume 1000ml
Operacija 1 Podići komad leda držač pretvarajuci crveni napojnicu polugu podnijeti u pravcu kazaljke na satu 2 Mjesto komad leda i manji komad leda držač da osigura komad leda. 3 Red na moć da počnemo dok se brijao. Možete koristiti uključena crveni skinuti jelo za hvatanje obrijao led ili koristiti jednu od svojih
Molim te zapazio sljedeće informacije prije stavljanje red!!!
1, Ako izabereš " Plovidbu morem ", mi ćemo vam pomoći da sredim pošiljku do mora i isporučiti do najbližeg luke!
- Ako plovidbu morem, naša ponuda je na osnovu CNF trgovine uslovima! To znači, po dolasku odredište luke, kupac treba da plati odredište luku optužbe (kao terminal podnosi tužbu, dokumenti optužbe, skladište optužbe, ekt), poreza da uradim carine i pokupimo robu sama.
- Ako plovidbu morem, nema praćenje broj, ali to dobiti račun od otpremnice broj (bill od otpremnice je izdata od brodskih kompanija, to je isporuka dokaz)
- Ako plovidbu morem, treba oko 10~60 dana da stignemo, druga zemlja sa različitim isporuka vremena. Ako hoćeš da znaš tačno vreme, molimo vas da kontaktirate naš prodavac.
- Ako izabereš pošiljku u moru, ali vaša zemlja se nalazi u unutrašnjosti, to mora da transship tokom transporta, ponekad, to moraš da uradiš je carine u transship luke.
2, Ako izabereš " Isporuka za avion ", mi ćemo vam pomoći da sredim pošiljku do aviona i isporučiti do najbližeg aerodrom!
- Ako pošiljku do aviona, nakon što je stigla na aerodrom , kupac moram da plaćam porez da uradim carine i pokupimo robu sama.
- Ako isporuka za avion, nema praćenje broj, ali to su rute bill broj (disajne puteve bill je izdata od brodskih kompanija, to je isporuka dokaz)
- Ako isporuka za avion, to treba oko 4~10 dana da stignemo, druga zemlja sa različitim isporuka vremena. Ako hoćeš da znaš tačno vreme, molimo vas da kontaktirate naš prodavac.
- Ako pošiljku do aviona, rashladne će biti uklonjeni prije nego što dostava, jer to je zabranjeno u avionu. Pa, moraš popuniti rashladne prije koristeći, više detalja, mi ćemo vas obavestim kada si dobila aparat.
3, Ako izabereš " Isporuka za ekspres ", mi ćemo vam pomoći da sredim pošiljku za međunarodne express (kao DHL / TNT / FEDEX / ARAMEX, EKT ) i direktno dostaviti da tvoju adresu (vrata DO VRATA SLUŽBA)!
Ako pošiljku do express, nakon dolaska , kupac samo treba da plati porez i pomoći brodskih kompanija je carine je u redu.
Ako pošiljku do express , rashladne će biti uklonjeni prije nego što dostava, jer to je zabranjeno u avionu. Pa, moraš popuniti rashladne prije koristeći, više detalja, mi ćemo vas obavestim kada si dobila aparat.

O proizvodu

moć:
180W
:
ZNAM-1
:
48 x 39.4 x 68.5cm
:
Električni
Moć (P):
150w
Kontrola:
Polu-Automatsko
Kontejner volume:
1000ml
Kvantitet/min:
8kg/min
Ulaz Moć:
180W
:
Nerđajućeg Čelika
:
obrijao aparatom za led
Ime:
Led brijač
:
Da brije led blokova u snješko led sa podesivim fineness.
:
48*39.4*68.5cm
:
Nerđajućeg Čelika
N W.:
18 KGS
G W.:
19 kgs
moć:
1/4 HP185W
Brijanje kapaciteta:
Dobro
Maching Veličine:
42x39x89 cm
Max. komad leda veličine Električni:
17*18cm

Kupci takođe biraju