.

.

Guizhou Mao nakit ruku Mao srebrnih narukvica ruku prsten tanjir zmija narukvicu>>>srebro za žene Slobodna isporuka

Guizhou Mao nakit ruku Mao srebrnih narukvica ruku prsten tanjir zmija narukvicu>>>srebro za žene Slobodna isporuka

KM 32.97
KM 26.00
Iz robe
Dostupno.


Kineski etničke handamde mao silver
Mao silver nije srebrni, je silver metal neobično od Mao nacionalnosti. Uglavnom sadržaja komponente su srebro a bakra. Mao silver je Mao urođenika prefinjena do silver svoj način.
Mao silver često skuplji od 925 silver, uglavnom zato sto je Mao silver izradu su veoma izuzetna, njena vrijednost uglavnom se ogleda u umjetnost.
Mao silver obradu, sve u porodici radionica do ručno operacija završena. Prvo craftman topi silver parče, bar ili različitih oblika, koristi pritisak, urezao, uklesano proces, neka elegantan obrazac, a onda pletenje varenje ili promenio. Proces usavrše na vodi Mao srebrninu do savršenstva. U mao silver inlcude Zapadni Bradu divlji i jedinstvenu delikatna Orijentalna pametan, različite uzorke, stilovi od srebro, emituje u atmosferu lokalne...
Mao silver proces je kompleksa, mao silver jewllery mora ići kroz deset ili dvadeset proces da se završi. Mao silver nakit sve napravio ruku, ovaj proces da se na silver jednostavno prirodno, pun je nostalgično šarm.
Većina mao silver jewelleries prolazi kroz stari obradu, predstavljajući neobicno šarm. Jer to je ručni rad stari, stari boja će biti drugačije. Crna kao stari glavnih sastojaka su prirodni uglja, zar ne diraj vode, crni će pasti. (sa crnom nije kvalitet problem) novi samo obući, da ne obrisati, kako lebdi iznad ugalj će biti prljave ruke, stari osjećaj prirode poklon nakon što je nosio nekoliko puta. Ne koristi vodu za čišćenje površinu natopi crna od Mao silver, sa mekanim tkanine gola u pastu za zube obrisati, dok konveksno concave silver teksturu pomognem, držati originala boja, vidi zabune imamo administrativnih nivoima osjećaj. Kupuje Mao silver učiniti stari nakit ljudi moraju poruku, Mao silver se ne boji mraka, boje se belog, ako ti se ne sviđa ručno-stari Mao silver, može kupiti mao silver proizvoda koji su nije stari.
Etnički manjina Kine su proizvedene maštovit, šarene kostime sa prepoznatljiv ukusa. Oni prikaži superlative vez, brocading i batik. Predmeti za Mao, Gejia, Shui, Dong, Jao, Buyi, Ji, Bosanski i Lija grupa iz jugozapadu provincija Guizhou, Hunan, Yunnan, Guangxi i Hainan trenutno prikazan na našu radnju. Većina kostim predmeta ili pribor su ukrašena cveće, ptice i životinje iz okolnih predela antropomorfno i zoomorphic slike koje su često odvojene. Tradicionalni povoljan dizajn izgleda, čak ni među obrasce koje su potpuno geometrijski. Neki su dijelovi manjinska grupa, posebno Mao, migrirali prema jugu u Vijetnamu, Laos i Tajlandu, gdje su poznati kao H'mong. Jao grupe su također brojne na obe strane granice, i da proizvede slične tekstil u oba područja.
   
Mi pružamo stručnjak za rukovanje i pakovanje službu da bi se osiguralo da vaš sadržaj stigli bezbedno. Molimo vas da obratite pažnju, da ako kupim više stvari iz naše radnje, nudimo kombinaciji isporuka da te spasim novac.

O proizvodu

Narukvice Tip:
Narukvice
Dobro ili Mode:
Mode
Stil:
Klasični
:
AAAA
Stanjuobrazac:
Srce
Kompatibilnosti:
Sve Kompatibilni
Postavljanje Tip:
Nevidljiv Postavljanje
Tip Metala:
tibetanski silver
oplate:
srebrni auto,
:
Raspoloženje Tragač
Rodna:
Uniseks
:
Zcirkon

Kupci takođe biraju