.

.

Za Benq W1070 visokim sjajem Zamjena projektor gole žarulje 180 dana garancija 5J.J7L05.001

Za Benq W1070 visokim sjajem Zamjena projektor gole žarulje 180 dana garancija 5J.J7L05.001

KM 44.95
Iz robe
Dostupno.


Proizvod detalje :
lampu model : 5 J.J7 L05.001
Moć : (240 W) P-VIP 240/0.8 E20.9 N
radim za : Ben Q W1070 W1070+ W1080 W1080 ST HT1085 ST HT1075 W1300 projektore
Isporuka : 1-2 radnih dana
garancija : 180 dana iz se lampu
Lampu tip : Visokim sjajem zamjena golim lampu.
Ako želiš samo ORIGINALNI, molim te izabrati :
Održavati lampu život:
1. Prebacujem napajanje pažnju red.
Inače, kad smo upali projektor, okreni se na moć prvi, a onda novinarima i držite LAMPU indikator u projektor je kontrolne ploče dok zeleno svjetlo ne radi. Gašenje ne mogu direktno da preseku struju, ali prvo trebala drži LAMPU indikator dok zeleno svjetlo ne flash, projektor hlađenje fan prestane rotirajući, i konačno da isključi struju. Pa pravu prekidač projektor je napajanje na život lampu i projektor unutrašnje dijelove života veliki udar.
2. Za prebacivanje interval bi trebalo da bude oko 5 minuta.
Jer projektor je napajanje koristeći proporcionalna puls širina modulation metod iz cijevi buck i napon regulator, mirno moć obradu, i u posla sa ove veze, projektor napajanje koristeći moć prekidač i trafo će raditi u više Od frekvenciji, prekidač u česte prebacivanje proces prirodno će se pojaviti značajan gubitak prekidač, ovi gubitci će biti prebačena u toplota koja se emituje, pa to je temperatura u projektor, plus sijalica sama izdala Vrućine okupilo u projektor u mali prostor, to će biti lako da se sijalica eksplozija fenomen. Pored toga, često prebacivanje napajanje, ali također na projekcija lampu za proizvodnju veliki uticaj na trenutnu, projekcija lampu će biti vrlo laka za štetu. Kako bi se izbjeglo šteta da te sijalice, trudimo se ne prebaci projektor često, ali i zapamti to nakon ugasiti projektor ako želiš upaliti, moraš čekati pacijenta za oko 5 minuta.
3. Ne radim za više od cetiri sata svaki put.
Ako projektor lampu dugo vremena na posao, projektor unutrašnje sustava možda ostavljaju puno toplote, ova vrućina će dovesti do projektor u ubrzani rast temperature, jer projektor lampu zid kvarca pod visokom temperaturom uslove će proizvoditi devitrification Fenomen, .. što je rezultiralo bele mrlje, tako da puno otpora zaustaviti svjetlo penetracija, tako da lokalne područje abnormalni temperature, i tako što dalje širenje devitrified području, tako da svjetlost u rapid pad, i da će najverovatnije dovesti do sijalicu eksploziju. Dakle, kao što je dalje moguće moramo obrati pažnju da projektor svaki put kad se posao može da neće trajati više od cetiri sata.
Paket detalje :
Ojačati paket spriječiti štetu proizvod tokom transporta, molim te, ne brini.
Ćemo brod u 1-2 radnim danom nakon što smo dobili naredbu . Aliexpress : će treba carine glavni , to zavisi od carine vaše zemlje E-paket : To treba duže vrijeme , a za praćenje imformation će imati sa zakašnjenjem.

O proizvodu

:
LUMENS&NAKON
:
5J.J7L05.001
Dugo Životni Vijek:
srednjoj svjetlost
:
Garancija:
180 dana
Isporuka Detalj:
1-2 dana
Lampu Tip:
Kompatibilni Golim Lampu
SAKRIO:
Merkur Lampe
Radim za benq:
W1070, W1080ST, HT1075, HT1085ST. itd
Lampu model:
o 2000 sati

Kupci takođe biraju